In het alledaagse (werk)leven kan het een flinke uitdaging zijn om gestructureerd te blijven werken aan je persoonlijk groei en professionele ontwikkeling. Uit eigen ervaring weten wij dat je – ondanks alle goede voornemens – niet toekomt aan de nodige reflectie. Om echt even te verstillen om te bepalen waar je staat in het leven en waar je naar toe wilt.

Het oerwoud aan maatschappelijke prikkels en de overkill aan zelfhulpboeken, social media updates over ‘de 10 stappen naar succes’, e.d. helpt ook niet mee. Dit ‘er niet aan toekomen’ overkomt iedereen, ook diegenen die al een of meerdere stappen hebben gezet in hun eigen leerpad.

Om jouw groeiproces gaande te houden in de hectiek van het alledaagse (werk)leven hebben wij een gave nieuwe leeroplossing ontwikkeld. Speciaal voor jou! Vanaf 1 oktober 2022 bieden wij namelijk een laagdrempelig maar krachtig werkend abonnement aan. Het Groei-abonnement is jouw gewenste stok achter de deur om lekker in beweging te blijven! Het ontzorgt jou zes maanden lang in de gewenste inspiratie, voeding en reflectie.

 

Gave interventies

Maandelijkse online meditatieles

In onze visie levert het beoefenen van meditatie een belangrijk bijdrage aan een bewuste manier van leven. De beoefening draagt namelijk bij om lichaam en geest te ontspannen, waardoor je de gelegenheid krijgt om minder te doen en meer te zijn. In de dagelijkse praktijk zal je merken dat je zintuigen scherper worden, dat je hoofd tot rust komt en je concentratie sterker wordt. Kortom, uit je hoofd en in je lijf.

De maandelijkse online meditatiesessies met Sydney Leijenhorst helpen je meditatiebeoefening verder op gang te brengen of te ondersteunen. Deze meditaties zijn alleen toegankelijk voor communityleden van VanBinnen. Ofwel, mensen die een programma nu volgen of reeds gevolgd hebben. Kan je een keer niet? Dat geeft niks. Met de terugluistermogelijkheid heb je gedurende jouw abonnementsduur de ruimte om alle meditaties op een andere gelegenheid terug te luisteren.

Een online ontwikkelgesprek met een van onze coaches

In het aankomende halfjaar bieden we jou de mogelijkheid om naar behoefte een goed gesprek met een van onze coaches te voeren. Zo’n gesprek biedt jou de ruimte om los te komen van de dagelijkse hectiek en te reflecteren op je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Na zo’n gesprek heb je  meer gevoel bij hoe het écht met je gaat, en heb je mogelijk wat praktische handvatten en inzichten gekregen die je verder op weg helpen.

Twee inspirerende events

Vanaf 2023 bieden we elk kwartaal een inspirerende event aan gerelateerd aan de thema’s: bewustwording, persoonlijke groei en vitaliteit. Indien je in het verleden een van onze persoonlijk leiderschapsprogramma’s hebt genoten, dan zullen de thema’s je erg aanspreken omdat ze een mooie verdieping bieden. Het bijwonen van een event is een perfecte manier om weer bij te tanken met de nodige inspiratie, voeding en reflectie. Deze events duren een dagdeel (ochtend of middag) en je ontvangt tevens een hapje en drankje. Na de bijeenkomst ga je gevoed en vol inspiratie de deur uit.

Tijdens jouw abonnement mag jij jezelf voor twee events gratis aanmelden. 

Inspiratie Leerportaal

Gedurende jouw abonnement krijg je onbeperkt toegang tot de online bibliotheek en mediatheek van het Groeiportaal (waarin jij jezelf nu begeeft). In de veelheid der dingen hebben wij voor jou een relevante databank voor je uitgezocht en geselecteerd. Jij kunt dus stoppen met zoeken en lekker gaan grasduinen. Hier vindt je onder meer digitale artikelen en vakliteratuur, gave podcasts, inspirerende video’s, interviews met experts uit Ken Jezelf en Voel Jezelf en meer. Ook bieden we verwijzingen aan naar andere bronnen die volgens ons de moeite waard zijn. Al met al dus een abonnement waar je een halfjaar lekker kan werken aan jezelf ?.

Investering

Vanuit het principe ‘een leven lang leren’ én om jouw leven makkelijk te maken, hebben wij er voor gekozen om jouw abonnement automatisch te verlengen na 6 maanden. Indien je dit niet wilt kunnen je op elk gewenst moment binnen de abonnementsduur dit opzeggen

Zakelijk: eenmalig €495

Particulier: €59,95 per maand